В Съединените щати администрацията на президента Доналд Тръмп работи по

...
 В Съединените щати администрацията на президента Доналд Тръмп работи по
Коментари Харесай

CNN: Администрацията на Тръмп се подготвя за COVID-19 пандемия , която да трае година и половина

  В Съединените щати администрацията на президента Доналд Тръмп работи по проект, съгласно който пандемията от коронавируса  може да продължи 18 месеца или повече, оповестява Си Ен Ен.

Тръмп обмисля вероятността пандемията на ковид да  продължи дълго време и да има няколко талази на заболеваемост.

„ Федералният проект от 100 страници за превъзмогване на пандемията на ковид демонстрира, че администрацията на Тръмп създава разновидности за пандемия, която може да продължи 18 месеца или повече, в това число да има и няколко талази на заболеваемост “, се споделя в обявата.

В документа не е категорично посочено, че администрацията смята, че пандемията ще продължи 18 месеца, само че в него се излагат проекти, които плануват даже още по-дълъг интервал на епидемията, както и  за готовността на държавните организации.

Отбелязва се също, че е комплицирано да се планува какъв брой съществени ще бъдат огнищата на болести. Няколко пъти се загатват рисковете, свързани с неналичието на здравно съоръжение, което може да повлияе неподходящо върху способността на държавното управление да извършва функционалностите си.

„ Може да има дефицит на артикули, които ще обиден здравната промишленост, незабавните служби и друга сериозна инфраструктура. Това включва евентуално сериозен дефицит на диагностични принадлежности, медицински консумативи (лични защитни средства, медикаменти и др.),както и  медицински личен състав на някои места “, се загатват в отчета вероятните отрицателни резултати на ковид.

Преди това Тръмп упрекна Китай в пандемията от ковид. Действията на китайските управляващи и по-специално неразпространяването на информация за разпространяването на инфекцията,  доведоха до сегашната обстановка, споделя Доналд Тръмп.

Съобщава се също, че в Съединени американски щати е почнало пробно лекуване на COVID-19. Пациентите с ковид ще бъдат лекувани с от дълго време известни и налични антивирусни медикаменти.

https://edition.cnn.com/2020/03/18/politics/contingency-planning-18-months-coronavirus/index.html

 

Китайски масаж на пръстите: Изцеление единствено за 1 минута!

 

За този масаж не ви трябват някакви специфични умения или условия. Просто отделяйте по една минута дневно и напълно скоро ще забележите, че вашите здравословни проблеми са изчезнали сами.…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР